Sparta minulý týden na Letné po povedené první půli vedla 1:0, po přestávce ale naprosto vypadla z role a dovolila soupeři vyrovnat. "Myslím, že je to pořád otevřené, i když procentuálně má Steaua o něco větší šanci, protože nám dala gól," připomněl Holek na tiskové konferenci důležitost branky ze soupeřova hřiště.

"Čekám podobný zápas jako na Letné, ale bude to hlavně o nás. Musíme dát gól a chceme se prezentovat líp než doma v druhém poločase," přidal devětadvacetiletý stoper. "Soupeř nás zatlačil a my se z toho nedokázali dostat. Zítra musíme lépe pracovat v bloku jako tým a musíme se vyvarovat některých chyb, které jsme udělali," uvedl.

V domácím utkání by za Steauu měl nastoupit i alžírský útočník Džugurtha Hamrún, který v Praze chyběl, protože byl kvůli konfliktu s vedením vyřazen z týmu. "Připravovali jsme se na něj už před prvním zápasem. Je to kvalitní, rozdílový hráč, co jim dělá ofenzivu. Musíme si dát pozor, aby se nedostal moc do hry. Ale není to jen o jednom hráči," řekl Holek.

K dalším oporám Steauy patří také záložník Nicolae Stanciu, který dal z přímého kopu gól v pražském utkání. "Je to technický hráč a pracuje na velkém prostoru. Má dobrou střelu, což potvrdil tím přímákem, ze kterého nám dal gól," prohlásil sparťanský stoper.