„Po příjezdu na hotel měli hráči oběd a odpočinek po cestě,“ sdělil sportovní sekretář klubu Tomáš Bárta. Trenér Luboš Kozel bude mít na zápas k dispozici kompletní kádr. Tým je i přesto, že se mu v lize zatím nedařilo, v pohodě a do rakouského hlavního města přijel s cílem uhrát co nejlepší výsledek před odvetou, která se hraje 30. srpna v Jablonci.

„V úterý jsme sledovali vítězný zápas Austrie a stále jsme přesvědčeni, že je to hratelný soupeř. Šance jsou stále vyrovnané,“ řekl před utkáním jablonecký trenér Luboš Kozel.

Jablonec by chtěl Austrii vstřelit minimálně jednu branku. „Musíme uhrát co nejlepší výsledek, abychom měli doma o co hrát. Chceme hrát lépe než v ligových zápasech. Musíme být disciplinovanější, neboť jsme v nich dostali příliš žlutých karet,“ sdělil generální ředitel jabloneckého klubu Petr Flodrman.

„Podle toho, co jsme viděli, se s nimi hrát dá. Pohárový zápas je s tím ligovým nesrovnatelný. Nechceme skončit svoji pouť evropskými poháry již v předkole,“ řekl asistent trenéra Jozef Weber.

Austria – Jablonec

čtvrtek 16. srpna ve 20.30 (Vídeň, Prátr), žádná česká televize nevysílá

předpokládané sestavy

Austria: Safár - Troyansky, Ertl, Schiemer, Majstorovic – Sulimani, Blanchard, Ačimovič, Lasnik - H. Aigner, Kuljic.

Jablonec: Špit – Fukal, Eliáš, Homola, Hamouz – Flachtbart, Baranek, Kordula, Stožický – Zelenka, Rilke