Za nadávky rozhodčímu byli potrestáni také další spoluhráči českého reprezentanta Romana Hubníka. Brankář Thomas Kraft si nezahraje čtyři zápasy a Andre Mijatovič tři. O případných sankcích pro Christiana Lella, který čelí obvinění, že plivl na soupeře, se podle agentury SID teprve rozhodne.

Kobiašvili byl potrestán za to, že po skončení skandálního zápasu napadl rozhodčího Wolfganga Starka. Zkušeného mezinárodního sudího udeřil na schodech tunelu při odchodu ze hřiště pěstí do zátylku. Starkovi způsobil hematom a rozhodčí pouze díky opoře zábradlí nespadl ze schodů. Kobiašvili se k činu přiznal a kontrolní komise svazu pro něj požadovala roční trest.

Hráči Herthy neudrželi nervy na uzdě po závěru odvety baráže, kterou narušili fanoušci domácího Düsseldorfu. Příznivci za stavu 2:2, jenž Fortuně stačil k postupu do bundesligy, vtrhli ještě před závěrečným hvizdem na hrací plochu. Fotbalisté Herthy před nimi prchli do kabin, ale po zhruba dvacetiminutové pauze se závěrečných 93 sekund dohrálo. Berlínský klub podal proti výsledku protest, ale s odvoláním neuspěl a sestoupil.