Talentovaný záložník nesledoval čas a věřil ve vnitřní sílu letenského mužstva, které nakonec utkání 15. kola první ligy rozhodlo brankou v 84. minutě.

"Na hodiny jsem vůbec nekoukal, byl jsem zažraný do zápasu. Soustředili jsme se na to, abychom uspěli," řekl po zápase novinářům Krejčí. "Věřil jsem, že gól vstřelíme, protože jsem cítil v týmu takovou vnitřní sílu, že po tom jdeme a že to dokážeme," uvedl dvacetiletý hráč, jenž před vítěznou trefou Bekima Balaje zahrával rohový kop.

V druhém poločase takřka jednostranného utkání měl Krejčí sám dvě slibné šance skórovat. Poprvé ho vychytal vyběhnuvší teplický gólman Tomáš Grigar, v druhém případě pak těsně minul branku. "Chyběl kousek štěstí, tlačil jsem to na zadní tyč. Předtím jsem Grigara chtěl propálit, ale asi jsem to měl hrát spíš nahoru," přemítal sparťanský odchovanec.

V reprezentaci gólmana Grigara pokořil

S gólmanem Severočechů se sešel na tréninku před středečním přípravným zápasem reprezentace se Slovenskem. "Stříleli jsme na sebe na nároďáku. Tam jsem mu dal alespoň dva góly, tady žádný, takže to asi bylo těžší," řekl s úsměvem Krejčí.

Při své premiéře za národní tým odehrál v Olomouci 67 minut. Větší herní vytížení mu ale problém nedělá. "Nějaká únava samozřejmě je, ale snažím se věnovat hodně času regeneraci s maséry a fyzioterapeuty, kteří mě dávají do kupy a na zápas s Teplicemi mě připravili výborně," uvedl.

Líbil se mu výkon albánského spoluhráče Bekima Balaje, jenž na pozici hrotového útočníka zastupoval potrestaného Kamerunce Leonarda Kweukeho. "Leo minulý zápas dal dva góly, takže měl fazónu, ale Bekim to vzal za něj, jezdil, bojoval a taky dal gól. Samozřejmě, každý hráč chybí, ale snažíme se ho nahradit. Bekim se toho zhostil výborně," řekl Krejčí.