MOL CUP,FK Mladá Boleslav - FC Baník Ostrava, Foto: Miloš MocZdroj: Deník / Bílek Jaroslav„Je to pro nás obrovské zklamání, protože jsme hráli asi hodinu proti deseti. A když jsme už konečně dali gól, nechali jsme je snad za dvě minuty vyrovnat. Pak v penaltách to už byla jen loterie, my jsme ale ten zápas měli rozhodnout dřív. Je to hrozná škoda,“ kroutil zkušený středopolař hlavou.

Celý Baník se mohl konečně odrazit ode dna, do kterého další sérií výsledkových nezdarů zabředl, jenže opět nevyhrál.

„Věřím ale, že tam nějaké pozitivní momenty byly, ale i tak nás čeká ještě hodně práce na cestě ke zlepšení,“ podotkl Martin Fillo, který si na hřišti užil své.

Nejdřív jej před vlastní brankou loktem sestřelil Mebrahtu a pak si z něj mladoboleslavští fotbalisté nechtíc udělali terč.

„Pro mě to byl zápas blbec. To, že jsem v úvodu dostal loktem, se stane, jenže pak mě trefili ještě dvakrát míčem do hlavy. Když se to stalo, říkal jsem si, že to je fakt smůla, ale nakonec jsem to dohrál. Ta rána na hlavě? Doktor mi to v Boleslavi hned sešil, snad to bude všechno v pohodě,“ mávl rukou.

Do pohárového čtvrtfinále Baník vstupoval už pod vedením nového kouče Bohumila Páníka.

„Trenér se k nám připojil dva dny před zápasem, přesto jsme se stihli věnovat hodně věcem. Myslím si ale, že nás, jak jsem už řekl, čeká ještě hodně společné práce, aby se to zlepšilo,“ zopakoval dvaatřicetiletý Martin Fillo, jenž si dobře uvědomuje, že po poháru přichází na řadu ligový duel o naději.

„V sobotu nás čeká proti Dukle důležitý zápas. Já doufám, že všichni dobře zregenerujeme a že zdravotně budeme v pořádku, abychom mohli podat dobrý výkon,“ zdůraznil.

„Program je nahuštěný, teď hrajeme neděle, středa a sobota, takže jsou to během šesti dnů tři těžké zápasy a k tomu navíc to středeční prodloužení. Ale máme kolem sebe fyzioterapeuty a taky všechny možnosti, abychom se dali dohromady. I proto věřím, že na Duklu budeme stoprocentně v pořádku,“ dodal Martin Fillo, záložník Baníku Ostrava.

MOL CUP,FK Mladá Boleslav - FC Baník Ostrava, Foto: Miloš Moc
Baník přišel o pohárové semifinále v penaltové loterii