"Viděl jsem gól, nic jiného jsem neviděl," řekl Holek k okamžiku z nastavení, kdy sice David Lafata po rohu skóroval, ale chorvatský sudí Marijo Strahonja branku pro údajný faul Ladislava Krejčího neuznal. "Hned jsme se ho ptali, ale nic z něj nevypadlo. Jen mlčel a čuměl do blba," dodal.

Podle Holka se verdiktu podivoval i slovenský brankář Tripolisu Tomáš Košický. "Byl u nás v kabině a kroutil hlavou. Vůbec nevěděl, co rozhodčí písknul. Prý tam faul nebyl, prostě to prý byl gól," uvedl letenský stoper, který si také vzpomněl na křivdu z odvety s CSKA Moskva.

Tam si Sparta stěžovala na přísné vyloučení Marka Matějovského a neodpískanou penaltu na Lafatu. "Kroutíme nad tím hlavou a nevíme, proč máme tolik smůly. Rozhodčí se po nás vozej a ještě se nám celá republika směje, že jsme tady ztratili body," poznamenal Holek.

Strahonja navíc Spartě, která prohrávala od druhé minuty, už v prvním poločase zápasu v Tripolisu neuznal Lafatův gól kvůli ofsajdu Petra Jiráčka.

"Sice jsme brzo inkasovali, ale že bychom se zhroutili, to ne. Už v první půli jsme měli šance a byla tam jedna ofsajdová situace, ale těžko ji hodnotit," řekl Holek. "Potvrdilo se, že nás tady nečeká lehký zápas, ale pan rozhodčí tomu nepřispěl," posteskl si.