Vstupenky budou stát 1290, 990 a 690 korun podle místa, které si divák na domovském stadionu Sparty vybere. Za místa v českém "kotli" zaplatí 490 korun. Členové FAČR mohou lístek pořídit za 1000, 800 a 550 korun.

Český tým si s předstihem díky nedělní výhře 2:1 v Lotyšsku zajistil účast na šampionátu ve Francii. Kvalifikaci zakončí říjnovými duely s Tureckem a v Nizozemsku, bude v nich na dálku bojovat s Islandem o první místo ve skupině A.

"Celému týmu se postupem na Euro splnil velký sen a se všemi našimi fanoušky jej můžeme společně slavit v utkání proti Turecku. Oni za námi stáli celou kvalifikaci a teď se o společnou radost můžeme podělit na Letné. Každopádně se zase budeme chtít předvést výkonem hodným účastníka příštího mistrovství Evropy," uvedl trenér Pavel Vrba.

Bude vyprodáno?

Příznivci si také mohou už nyní zajistit vstupenky na závěrečný kvalifikační duel v Nizozemsku (13. října v Amsterodamu), které do českého sektoru stojí 700 korun. Objednávky lze posílat na e-mail vstupenky@fotbal.cz, jeden fanoušek může na své jméno rezervovat maximálně pět lístků.