"Ani nevím, co k tomu říct. My hrajeme a Příbram dávala góly. V poločase jsme mohli vést i 4:1. Jenže šance nedáme a pak dostaneme góly v podstatě z ničeho," kroutil hlavou Šimůnek.

"Hrajeme hezký kombinační fotbal, ale je nám to s prominutím k ho..u, když nevezeme tři body. Zvláště z Příbrami, kde vyhrávají skoro všichni. Je to velké zklamání," dodal.

Dukla vedla od 12. minuty po akrobatickém gólu Néstora, který ještě za stavu 1:1 trefil dvakrát břevno. "Kromě těch břeven jsme byli i dvakrát sami před gólmanem a byly tam další šance. Ale nechci říct, že je to jen chyba útočníků, nás je na hřišti jedenáct a můžeme za to všichni. Pokračuje to, co bylo ve všech posledních zápasech. Nedáváme góly a naopak zbytečné dostáváme. Bylo to s Plzní i předtím s Jihlavou," hodnotil 29letý obránce se zkušenostmi z Německa.

Doufá, že Dukle by mohla prospět reprezentační přestávka, po které vyzve Slavii, Zlín a Slovácko. "Možná je dobře, že bude pauza a můžeme se během ní na zakončování zaměřit. Čekají nás pak sice těžké zápasy, ale možná se nám v nich bude dařit lépe, protože když je soupeř zalezlý a brání, tak nám to moc nesedí," konstatoval Šimůnek.

ČTĚTE TAKÉ: Vršovické derby bez vítěze, Zlín zůstává druhý. Příbram se probrala