Prosadil se před týdnem v prvním kole na Slovácku a k dnešní výhře 3:1 nad Ostravou přispěl dokonce gólem a asistencí. I díky tomu Slavia po pěti letech zase vede tabulku.

"Jsem rád, že mi to tam padá, to je jasné. Nějaký cíl jsem si dal. Sice nebudu říkat kolik, ale ještě chci nějaké góly přidat. Doufám, že nějaké ještě dám," řekl novinářům Škoda, který hned ve třetí minutě otevřel skóre a pak připravil druhý gól pro Jaromíra Zmrhala.

Slavia navázala na sobotní výhru na Slovácku a poprvé od mistrovské sezony 2008/09 se dostala do čela tabulky, Škoda to ale nijak nepřeceňuje.

"Jestli jsme dnes první nebo ne, to je jedno. Jsou za námi teprve dvě kola. Hlavně jsme rádi, že jsme vyhráli," podotkl osmadvacetiletý útočník. "Myslím, že tým na to má udržet se nahoře v tabulce. Ale čeká nás stále hodně práce, máme co vylepšovat," doplnil.

Zatímco před týdnem Slavia vyhrála v Uherském Hradišti se štěstím 2:1, dnes už to bylo podle Škody zasloužené. "Měli jsme dobré příležitosti. Když jsme dali na 2:0, tak nás Baník trošku zatlačil. Sice jsme pak inkasovali, ale důležitý byl gól Martina Latky na 3:1, který nás úplně uklidnil," řekl Škoda.

Povedený vstup do sezony se podle něj promítl i do dobré atmosféry v kabině. "Je to vidět, je tam jiný pozitivní přístup. I nový realizační tým na nás přenesl takovou pozitivní náladu, takže super," pochvaloval si Škoda.