Ofenzivu už ale podle něj Pražané posilovat nebudou. Na herní soustředění do Turecka odcestuje 23 hráčů, odjet by měli minimálně i dva mladíci, aby nasbírali zkušenosti.

"Nemůžu vyloučit, že se ještě do konce přestupního termínu něco může stát, ale specifikovat to nechci. Některé věci na hráčském trhu se komplikují. Pohyb ale může nastat vždy," řekl novinářům Kusý.

Co se týče útočníků, o nikom dalším už Slavie neuvažuje. Angažovala už totiž Martina Fenina a Slováka Dávida Škutku z Košic. "Máme čtyři až pět hráčů, kteří mohou na tomto postu nastoupit. Co se týká síly útoku, naplnili jsme představy trenéra Rady. Jsme rádi, že se nám podařilo splnit náš podzimní úkol - doplnit kádr. Doufám, že se Dávidovi bude dařit u nás stejně jako na podzim v Košicích," uvedl Kusý.

Útočné posily podle něj měli Pražané vyhlédnuté delší dobu. "Měli jsme tyhle věci naplánované dlouho, tahle situace byla připravená od listopadu. Vyjma Filipa Šeba jsme měli o hráčích, které jsme chtěli přivést, naprosto detailní přehled. Byli jsme si jisti, že je přivedeme, než odjedeme na herní soustředění do Turecka," prohlásil Kusý.

Do Turecka odjede 23 fotbalistů, je tak možné, že některé hráče z nynějšího kádru Slavia uvolní na hostování. "Nominace je čistě věcí trenéra. Začneme to řešit, až padne konečná nominace. Dohodli jsme se, že na soustředění odvezeme minimálně dva hráče mladších ročníků, aby se připravovali s mužstvem a získali zkušenosti," dodal Kusý.