Příznivci Viktorie dostanou nápoj zdarma a speciální dárek. Vstup na celou akci je zdarma, fanoušci ale mohou v rámci akce pomoci dobré věci.

Přímo u hřiště budou připraveny tři vánoční stromečky. Pod první je možné pokládat vánoční dárky dětem z dětského domova Domino, pod druhý pak pamlsky pro zvířata z plzeňské zoologické zahrady.

„Dětem z Domina udělají radost školní pomůcky nebo sportovní potřeby. Dary budou určeny především pro děti starší deseti let. Pro zvířata ze zoologické zahrady mohou fanoušci nosit ovoce, zeleninu či staré pečivo," přibližuje charitativní rozměr akce tiskový mluvčí Viktorie Pavel Pillár.

Na třetím vánočním stromku budou chybět ozdoby a záleží na fantazii všech fanoušků, jak jej v průběhu večera ozdobí. „Ideální budou ozdoby v klubových barvách," vzkazuje fanouškům Pillár.

Program na pódiu před tribunou začne v 17.30 hodin. „Fanoušci se mohou těšit na setkání s trenérem Karlem Krejčím, asistentem Pavlem Horváthem i některými hráči, dále uvidí unikátní video Václava Šubrta i pěvecké vystoupení hudebního sboru Andílci," přibližuje náplň zhruba hodinu a půl trvajícího bloku Pillár. „Cílem akce je umožnit fanouškům společné předvánoční setkání v dobré náladě. Každý fanoušek dostane při příchodu slosovatelnou vstupenku," říká.

Ve hře jsou tři ceny – dres s podpisy hráčů, exkluzivní únorová prohlídka Doosan Areny pro výherce a jeho deset kamarádů, přičemž si za průvodce může zvolit dva hráče Viktorie. Výherce hlavní ceny se v rámci lednového přípravného zápasu Viktorie stane na jeden den plnohodnotným členem kádru, s hráči Viktorie absolvuje rozcvičení a naskočí také do samotného zápasu v Luční ulici.