"Dostal jsem loktem do hlavy, nevím, co bych k tomu víc řekl. Prostě zničehonic přiběhl, dal mi loket a tím to haslo," řekl novinářům Breite.

Letenský kouč Holoubek incident na druhém konci hřiště neviděl. "Viděl jsem, že Bořek dostává červenou kartu a odchází ze hřiště. Říkal, že tam bylo nějaké postrčení, nebo nějaké přetočení do protihráče. Asi červená karta jasná," uvedl Holoubek.

"Je to komplikace jak pro něj, protože to budu řešit, tak pro tým, protože nás oslabil. Budu to řešit asi pokutou a nějakým důrazným pohovorem," doplnil sparťanský trenér.

Zbytečná červená

Je možné, že z Dočkalovy strany šlo o odplatu. "Já to neviděl, ale viděl jsem, jak je Bořek 30 minut podrážděný na Radima. Bylo to asi jen vyústění. Asi neunesl tu hru, kterou na něj Radim hrál. Prostě se po něm ohnal. Určitě pro Spartu ztráta, my jsme to bohužel nevyužili," litoval kapitán Slovanu Lukáš Pokorný.

"Jen jsem viděl, jak od rozhodčího dostává červenou kartu. Myslím, že to bylo zbytečné a docela to ovlivnilo zápas. Kdyby to byla jen žlutá, aspoň by se hrálo jedenáct na jedenáct a bylo by to zajímavější utkání. My jsme se zatáhli a Liberec celou druhou půlku dobýval," přidal sparťanský stoper Ondřej Mazuch.

Sudí Pavel Franěk podle něj mohl vzápětí udělit červenou kartu i domácímu Janu Sýkorovi za ostrý zákrok zezadu na Lukáše Marečka. "Bylo to po odehrání balonu, zezadu přišel skluz. Mohl dát červenou, nedal, jedeme dál," dodal Mazuch.