Žena pózuje se sušenými larvami potemníka moučného, ze kterých ve firmě WormUP vyrábějí pochutinu, 1. dubna 2022, Blansko.
Zdroj: ČTK
Prorazil se sušenými červíky. Byl jsem outsider, říká úspěšný podnikatel Libor Sloupenský (na snímku).
Zdroj: Deník/Jan Charvát
Prorazil se sušenými červíky. Byl jsem outsider, říká úspěšný podnikatel Libor Sloupenský (na snímku).
Zdroj: Deník/Jan Charvát
Původně začínali ve firmě WormUP s padesáti kilogramy červů měsíčně. Nyní jich v Blansku zpracují osm metráků a výrobu chtějí rozšířit na dvojnásobek.
Zdroj: Deník/Jan Charvát
Původně začínali ve firmě WormUP s padesáti kilogramy červů měsíčně. Nyní jich v Blansku zpracují osm metráků a výrobu chtějí rozšířit na dvojnásobek.
Zdroj: Deník/Jan Charvát
Původně začínali ve firmě WormUP s padesáti kilogramy červů měsíčně. Nyní jich v Blansku zpracují osm metráků a výrobu chtějí rozšířit na dvojnásobek.
Zdroj: Deník/Jan Charvát
Původně začínali ve firmě WormUP s padesáti kilogramy červů měsíčně. Nyní jich v Blansku zpracují osm metráků a výrobu chtějí rozšířit na dvojnásobek.
Zdroj: Deník/Jan Charvát
Původně začínali ve firmě WormUP s padesáti kilogramy červů měsíčně. Nyní jich v Blansku zpracují osm metráků a výrobu chtějí rozšířit na dvojnásobek.
Zdroj: Deník/Jan Charvát
Původně začínali ve firmě WormUP s padesáti kilogramy červů měsíčně. Nyní jich v Blansku zpracují osm metráků a výrobu chtějí rozšířit na dvojnásobek.
Zdroj: Deník/Jan Charvát
Původně začínali ve firmě WormUP s padesáti kilogramy červů měsíčně. Nyní jich v Blansku zpracují osm metráků a výrobu chtějí rozšířit na dvojnásobek.
Zdroj: Deník/Jan Charvát
Zdroj: Deník/Jan Charvát