Focacciu můžete běžnými surovinami ozdobit a proměnit v malé umělecké dílo, které rozsvítí každý stůl.
Zdroj: Shutterstock
Fantazii se meze nekladou: v tomto případě focacciu zdobí především chřest a bazalka.
Zdroj: Shutterstock
Zdroj: Shutterstock
Focaccia výborně chutná s olivovým olejem a olivami. A vínem, samozřejmě.
Zdroj: Shutterstock
Vykynuté těsto na plechu potřebuje další dávku olivového oleje, který jí dá chuť, vůni i vláčnost.
Zdroj: Shutterstock
Krásná italská kombinace: rajčata a olivy.
Zdroj: Shutterstock
Necháte se inspirovat?
Zdroj: Shutterstock
Do vykynutého těsta na plechu udělejte pořádné důlky, ve kterých se pak sleje olivový olej a další chutě.
Zdroj: Shutterstock
Rajčata, olivy, kapary, bylinky a další suroviny se snažte jemně zamáčknout do těsta, ať je žár trouby nespálí.
Zdroj: Shutterstock
Hotovo - plech může na slabou půlhodinku do trouby.
Zdroj: Shutterstock
Tohle ohromí vás, vaši rodinu i hosty.
Zdroj: Shutterstock
Tohle ohromí vás, vaši rodinu i hosty.
Zdroj: Shutterstock
Tohle ohromí vás, vaši rodinu i hosty.
Zdroj: Shutterstock