Deník
1/4 Počet mutlimédií zpět do galerie
Všechny fotky v galerii ×
×
REKLAMA
Maso na hamburger by mělo být umleté spíše hrubě, aby při konzumaci vynikla jeho chuť a konzistence.
Popis

Maso na hamburger by mělo být umleté spíše hrubě, aby při konzumaci vynikla jeho chuť a konzistence.

Zdroj: Shutterstock

Ideálně upečený burger by měl být ve středu růžový, jen tak zůstane šťavnatý a „nevysušený“.
Popis

Ideálně upečený burger by měl být ve středu růžový, jen tak zůstane šťavnatý a „nevysušený“.

Zdroj: Shutterstock

O dokonalé propojení všech ingrediencí se postará dobře vybraná omáčka.
Popis

O dokonalé propojení všech ingrediencí se postará dobře vybraná omáčka.

Zdroj: Shutterstock

Doporučujeme vám
Prezident Petr Pavel
Přehrát video

Petr Pavel: Plná Letná mi nevadí, útok na ukrajinskou vlajku ano

David Pastrňák v dresu Bostonu slaví gól.

Speciální moment, řekl k překonání mety Pastrňák. Boston se přiblížil k rekordu

Ministr životního prostředí Petr Hladík a generální ředitel HZS Vladimír Vlček navštívili České Švýcarsko.
Přehrát video

Stát si pronajme dva vrtulníky, mají pomoci s lesními požáry. Přibude i strážců

Casey Schouten.

Oslava? Ještě ne. Naše práce není dokončena, uvedl Schouten po postupu přes Orly

Hlavní stránka
předchozí fotka následující fotka
Maso na hamburger by mělo být umleté spíše hrubě, aby při konzumaci vynikla jeho chuť a konzistence.
Ideálně upečený burger by měl být ve středu růžový, jen tak zůstane šťavnatý a „nevysušený“.
O dokonalé propojení všech ingrediencí se postará dobře vybraná omáčka.