Zdroj: Se svolením Kamily Špráchalové
Dobrý chléb patří mezi nejvíce oblíbená jídla herečky a dabérky Kamily Špráchalové. Křupavý krajíc se sýrem může jíst třikrát denně.
Zdroj: Se svolením Kamily Špráchalové
Herečka a především skvělá dabérka Kamila Špráchalová ve filmech promlouvá za Jodie Foster, Nicole Kidman nebo Cameron Diaz.
Zdroj: Se svolením Kamily Špráchalové
Kamila Špráchalová si na pečení zásadně vybírá mouky v bio kvalitě.
Zdroj: Se svolením Kamily Špráchalové
„Kváskový chléb je pro zdraví velice prospěšný, to vám potvrdí každý odborník. Můj muž si chvíli na odlišnou chuť kvásku zvykal, ale dnes ho dokonce vyhledává,“ usmívá se Kamila Špáchalová.
Zdroj: Se svolením Kamily Špráchalové
„Chlebová mouka stojí zhruba někde v polovině mezi moukou hladkou a celozrnnou. Má výrazné aroma, tmavší barvu a chléb se z ní peče nejlépe,“ vysvětluje Martin Hutař, spolumajitel firmy ProBio.
Zdroj: Se svolením ProBio
Podle Hutaře je z mnoha studií zřejmé, že nejvíc problematický je nejen v případě obilí rozklad pesticidů na metabolity, které většinou neumíme stanovit.
Zdroj: Se svolením ProBio
Nejzdravější chleba je ten z bio mouky.
Zdroj: Se svolením ProBio
Na pečení chleba můžete vyzkoušet mouku pšeničnou, žitnou či špaldovou, nebo zvolit jejich mix.
Zdroj: Se svolením ProBio