Zdroj: se svolením Radima Stráníka
Jan Tumpach měří v kvasné kádi teplotu
Zdroj: Deník/Petr Škotko
Chleba
Zdroj: Pixabay.com
Břeclavan Radim Stráník začal začátkem roku 2021 vyrábět vlastní zkvašenou rajčatovou omáčku pod názvem FerMato
Zdroj: se svolením Radima Stráníka
Pivo s příjemnou hořkostí a plností uvařili dlouholetí přátelé podsládek Petr Košin z Budvaru a sládek Michal Kuřec z minipivovaru Nachmelená Opice
Zdroj: se svolením Budějovického Budvaru
Děti v Malešově si vyzkoušely, jak se peče chleba.
Zdroj: se svolením Kateřiny Hanušové
Břeclavan Radim Stráník začal začátkem roku 2021 vyrábět vlastní zkvašenou rajčatovou omáčku pod názvem FerMato
Zdroj: se svolením Radima Stráníka
Břeclavan Radim Stráník začal začátkem roku 2021 vyrábět vlastní zkvašenou rajčatovou omáčku pod názvem FerMato
Zdroj: se svolením Radima Stráníka
Břeclavan Radim Stráník začal začátkem roku 2021 vyrábět vlastní zkvašenou rajčatovou omáčku pod názvem FerMato
Zdroj: se svolením Radima Stráníka
Břeclavan Radim Stráník začal začátkem roku 2021 vyrábět vlastní zkvašenou rajčatovou omáčku pod názvem FerMato
Zdroj: se svolením Radima Stráníka
Chleby
Zdroj: Pixabay.com
Pekařské kvašení
Zdroj: Pixabay.com
Pivo
Zdroj: Pixabay.com