Určité druhy koření nám mohou pomoci posílit imunitu.
Zdroj: Shutterstock
Některé koření by ve vaší kuchyni ani "lékárničce" nemělo chybět.
Zdroj: Shutterstock.com
Chilli nebo skořice patří do zahřívacích jídel i nápojů.
Zdroj: Wikimedia Commons, ConsciousFood, CC BY-SA 4.0
Zdroj: Wikimedia Commons, Bertrand Devouard, CC BY-SA 3.0
Asijské bazary s kořením hrají všemi barvami.
Zdroj: Wikimedia Commons, Christophe Schindler, CC0
Nejlepší indické koření na zahřátí: prášek z červeného chilli, kurkuma a hřebíček.
Zdroj: Wikimedia Commons, SpiceRally Images, CC BY-SA 4.0
Zázvor, chilli papričky nebo kurkumu u nás seženete i v čerstvé podobě.
Zdroj: Wikimedia Commons, Galeri ega, CC BY-SA 4.0
V polévkovém koření nesmí chybět zahřívací pepř.
Zdroj: Se svolením Království chuti
Skořice
Zdroj: Shutterstock.com
Černý pepř
Zdroj: Shutterstock.com
Zázvorový čaj dobře chutná a současně nám prospívá.
Zdroj: Shutterstock
Dýňová polévka je hitem naší podzimní kuchyně.
Zdroj: Se svolením zdravestravovani.cz
Zázvorovo pomerančový nápoj je vlastně zahřívací smoothie.
Zdroj: Se svolením zdravestravovani.cz
Garam Masala upotřebíte při přípravě sezonní dyňové polévky.
Zdroj: Se svolením Království chuti
Zahřejte se Kurkuma latte se zázvorem - mléčným nápojem podle ájurvédy.
Zdroj: Se svolením Sonnetor