Galerie: Lesní plody: Maliny, borůvky a brusinky

Zavařování si oblíbila řada domácností. Maliny: vhodnou metodou je zmrazování, případně z nich můžeme vyrábět kompoty nebo džemy. Zavařování si oblíbila řada domácností. Maliny posilují imunitu, zabraňují změnám očí, které způsobují šeroslepost a zákaly. Maliny na pultech obchodů vypadají lákavě i v zimě, ale ta cena. Důchodce se rozhodl okoštovat. Borůvky mají vysoký obsah antioxidantů. Borůvky v jogurt? Rozhodně výborný tah. Borůvky. Ilustrační foto. Borůvky. Ilustrační foto. Borůvky. Ilustrační foto. Borůvky. Ilustrační foto. Borůvky. Ilustrační foto. Borůvky: vhodnou metodou je zmrazování, sušení, případně z nich můžeme vyrábět kompoty nebo džemy. Brusinky: vhodnou metodou je zmrazování, sušení, případně z nich můžeme vyrábět kompoty nebo džemy. Brusinky stejně jako dokážou zabránit bakteriím přilnout ke stěnám močových cest, tak působí i v dutině ústní. Brusinky Brusinky Brusinky Brusinky Ing. Radka Langová, Ph. D., z Ústavu technologie potravin Mendelovy univerzity v Brně.