Zavařování si oblíbila řada domácností.
Zdroj: Shutterstock.com
Maliny: vhodnou metodou je zmrazování, případně z nich můžeme vyrábět kompoty nebo džemy.
Zdroj: Shutterstock.com
Zdroj: Shutterstock.com
Maliny posilují imunitu, zabraňují změnám očí, které způsobují šeroslepost a zákaly.
Zdroj: Shutterstock.com
Maliny na pultech obchodů vypadají lákavě i v zimě, ale ta cena. Důchodce se rozhodl okoštovat.
Zdroj: Deník / František Kuba
Borůvky mají vysoký obsah antioxidantů.
Zdroj: Shutterstock.com
Borůvky v jogurt? Rozhodně výborný tah.
Zdroj: Shutterstock
Borůvky. Ilustrační foto.
Zdroj: Deník / Michal Fanta
Borůvky. Ilustrační foto.
Zdroj: Deník / Michal Fanta
Borůvky. Ilustrační foto.
Zdroj: Deník / Iveta Nádvorníková
Borůvky. Ilustrační foto.
Zdroj: Archiv Deníku
Borůvky. Ilustrační foto.
Zdroj: Deník / Michal Fanta
Borůvky: vhodnou metodou je zmrazování, sušení, případně z nich můžeme vyrábět kompoty nebo džemy.
Zdroj: Shutterstock.com
Brusinky: vhodnou metodou je zmrazování, sušení, případně z nich můžeme vyrábět kompoty nebo džemy.
Zdroj: Shutterstock.com
Brusinky stejně jako dokážou zabránit bakteriím přilnout ke stěnám močových cest, tak působí i v dutině ústní.
Zdroj: Shutterstock.com
Brusinky
Zdroj: Shutterstock.com
Brusinky
Zdroj: Shutterstock.com
Brusinky
Zdroj: Shutterstock.com
Brusinky
Zdroj: Shutterstock.com
Ing. Radka Langová, Ph. D., z Ústavu technologie potravin Mendelovy univerzity v Brně.
Zdroj: archiv