Galerie: Gastronomický festival Chřestfest v Praze

Z gastronomického festivalu Chřestfest v Praze: Roman Špeta z restaurace Altány Kampa s hlavním chodem grilovaným lososem podávaným se zeleným chřestem na másle s holandskou omáčkou. Z gastronomického festivalu Chřestfest v Praze: Jan Konečný z restaurace Altány Kampa dolaďoval italské chřestové rizoto s bílým vínem a parmazánem. Z gastronomického festivalu Chřestfest v Praze: Jan Konečný z restaurace Altány Kampa dolaďoval italské chřestové rizoto s bílým vínem a parmazánem. Z gastronomického festivalu Chřestfest v Praze: Roman Špeta z restaurace Altány Kampa s hlavním chodem grilovaným lososem podávaným se zeleným chřestem na másle s holandskou omáčkou. Z gastronomického festivalu Chřestfest v Praze: v restauraci Blue Wagon servírovali jako hlavní chod chřestového menu kachní prsíčka připravená na čerstvém oregánu, ragout z bílého a zeleného chřestu v křupavém listovém těstě. Z gastronomického festivalu Chřestfest v Praze: v restauraci Blue Wagon servírovali jako hlavní chod chřestového menu kachní prsíčka připravená na čerstvém oregánu, ragout z bílého a zeleného chřestu v křupavém listovém těstě.