ŘEZNICKÁ RODINA. Zdeněk, Láďa a Míša Absolonovi a strýc Ervín mají svoji práci rádi a dělají ji s láskou
Zdroj: Pavel Hanuška
Zdroj: Deník/Jiří Macek a Pavel Hanuška
Rodina Absolonových provozuje ve středních Čechách vyhlášené řeznictví
Zdroj: Deník/Jiří Macek a Pavel Hanuška
U Absolonů zkoušeli nová jídla a výrobky zavařené ve sklenici, až vznikla značka Pořádně ve sklenici.
Zdroj: Deník/Jiří Macek a Pavel Hanuška
Rodina Absolonových provozuje ve středních Čechách vyhlášené řeznictví
Zdroj: Deník/Jiří Macek a Pavel Hanuška
Dršťkovka od Absolonových se stala hitem.
Zdroj: Deník/Jiří Macek a Pavel Hanuška
Výrobky, které vznikají v Dlouhé Lhotě, se prodávají třeba v pražském řeznictví v Bráníku. Jsou doslova vyhlášené.
Zdroj: Deník/Jiří Macek a Pavel Hanuška
Výrobky, které vznikají v Dlouhé Lhotě, se prodávají třeba v pražském řeznictví v Bráníku. Jsou doslova vyhlášené.
Zdroj: Deník/Jiří Macek a Pavel Hanuška
Výrobky, které vznikají v Dlouhé Lhotě, se prodávají třeba v pražském řeznictví v Bráníku. Jsou doslova vyhlášené.
Zdroj: Deník/Jiří Macek a Pavel Hanuška
Výrobky, které vznikají v Dlouhé Lhotě, se prodávají třeba v pražském řeznictví v Bráníku. Jsou doslova vyhlášené.
Zdroj: Deník/Jiří Macek a Pavel Hanuška
Čisté, čerstvé, české. Jednoduchý koncept řeznické rodiny Absolonových
Zdroj: Deník/Jiří Macek a Pavel Hanuška
Čisté, čerstvé, české. Jednoduchý koncept řeznické rodiny Absolonových
Zdroj: Deník/Jiří Macek a Pavel Hanuška
Čisté, čerstvé, české. Jednoduchý koncept řeznické rodiny Absolonových
Zdroj: Deník/Jiří Macek a Pavel Hanuška
Čisté, čerstvé, české. Jednoduchý koncept řeznické rodiny Absolonových
Zdroj: Deník/Jiří Macek a Pavel Hanuška
Čisté, čerstvé, české. Jednoduchý koncept řeznické rodiny Absolonových
Zdroj: Deník/Jiří Macek a Pavel Hanuška
Když v roce 2002 otevřeli bourárnu masa, nastal obrovský posun firmy, protože už měli produkt. Čerstvé maso bez kosti, na plátky, v kuse. Doslova, jak kdo potřeboval.
Zdroj: Deník/Jiří Macek a Pavel Hanuška
Když v roce 2002 otevřeli bourárnu masa, nastal obrovský posun firmy, protože už měli produkt. Čerstvé maso bez kosti, na plátky, v kuse. Doslova, jak kdo potřeboval.
Zdroj: Deník/Jiří Macek a Pavel Hanuška
Když v roce 2002 otevřeli bourárnu masa, nastal obrovský posun firmy, protože už měli produkt. Čerstvé maso bez kosti, na plátky, v kuse. Doslova, jak kdo potřeboval.
Zdroj: Deník/Jiří Macek a Pavel Hanuška
Když v roce 2002 otevřeli bourárnu masa, nastal obrovský posun firmy, protože už měli produkt. Čerstvé maso bez kosti, na plátky, v kuse. Doslova, jak kdo potřeboval.
Zdroj: Deník/Jiří Macek a Pavel Hanuška
Když v roce 2002 otevřeli bourárnu masa, nastal obrovský posun firmy, protože už měli produkt. Čerstvé maso bez kosti, na plátky, v kuse. Doslova, jak kdo potřeboval.
Zdroj: Deník/Jiří Macek a Pavel Hanuška
Když v roce 2002 otevřeli bourárnu masa, nastal obrovský posun firmy, protože už měli produkt. Čerstvé maso bez kosti, na plátky, v kuse. Doslova, jak kdo potřeboval.
Zdroj: Deník/Jiří Macek a Pavel Hanuška
Když v roce 2002 otevřeli bourárnu masa, nastal obrovský posun firmy, protože už měli produkt. Čerstvé maso bez kosti, na plátky, v kuse. Doslova, jak kdo potřeboval.
Zdroj: Deník/Jiří Macek a Pavel Hanuška
Když v roce 2002 otevřeli bourárnu masa, nastal obrovský posun firmy, protože už měli produkt. Čerstvé maso bez kosti, na plátky, v kuse. Doslova, jak kdo potřeboval.
Zdroj: Deník/Jiří Macek a Pavel Hanuška
Když v roce 2002 otevřeli bourárnu masa, nastal obrovský posun firmy, protože už měli produkt. Čerstvé maso bez kosti, na plátky, v kuse. Doslova, jak kdo potřeboval.
Zdroj: Deník/Jiří Macek a Pavel Hanuška