Čokoláda - Ilustrační foto
Zdroj: Shutterstock
Tvarůžková cukrárna rodiny Poštulkovy z Loštic otevřela v Denisově ulici v centru Olomouce
Zdroj: DENÍK/Jiří Kopáč
Výrobna Marlenky ve Frýdku-Místku
Zdroj: Tomáš Machálek
Ilustrační foto
Zdroj: DENÍK / Matej Slávik
Slavnosti perníku na pardubickém zámku.
Zdroj: DENÍK/Luboš Jeníček
Ilustrační foto
Zdroj: Deník/Šťastný Dimír
Čokoládový festival. Ilustrační foto
Zdroj: DENÍK/Vladimír Šťastný
Ilustrační foto
Zdroj: DENÍK/Jiří Sejkora
Ilustrační foto.
Zdroj: DENÍK/ Ludmila Korešová
Ilustrační foto.
Zdroj: DENÍK/Libor Plíhal
Ilustrační foto
Zdroj: pixabay.com
Tvarůžková cukrárna rodiny Poštulkovy v Denisově ulici v centru Olomouce
Zdroj: DENÍK/Jiří Kopáč
Tvarůžková cukrárna rodiny Poštulkovy v Denisově ulici v centru Olomouce
Zdroj: DENÍK/Jiří Kopáč
Tvarůžková zmrzlina se nyní dá koupit v Lošticích.
Zdroj: DENÍK/Jiří Kopáč
V Lošticích pokřtili Tvarůžkovou kuchařku
Zdroj: Deník / Kopáč Jiří
Perníková hradčana
Zdroj: Reprofoto Deník
Slavnosti perníku na pardubickém zámku.
Zdroj: DENÍK/Luboš Jeníček
Perník musí být od počátku dělaný srdcem, už při zadělání těsta, které několik měsíců zraje. Říkalo se, že když se perníkáři narodí dcera, tak zadělá těsto, a když se vdává, tak z něj peče na svatbu perníky. Těsto se tak dalo uchovat na dobu, kdy byly neú
Zdroj: Deník / Luboš Jeníček
Perník
Zdroj: Deník/Archiv
Zdroj: Archiv
Výrobna Marlenky ve Frýdku-Místku
Zdroj: Tomáš Machálek
Výrobna Marlenky ve Frýdku-Místku
Zdroj: Tomáš Machálek
Zde se vyrábí medové dorty ve Frýdku-Místku.
Zdroj: Archiv/Deníku
Výrobní hala populárního dortu.
Zdroj: Archiv Deníku
Návštěvnické centrum Marlenka ve Frýdku-Místku.
Zdroj: Archiv Deníku