Areál Valašské dědiny v rožnovském skanzenu ožil v sobotu 14. září 2019 ukázkami podzimních prací na poli i v chalupě. Brambory pekli v ohníčku Šimon Macháček a Sára Dostálová.
Zdroj: Deník / Martin Mrlina
Zdroj: DENÍK/Martin Mrlina
Areál Valašské dědiny v rožnovském skanzenu ožil v sobotu 14. září 2019 ukázkami podzimních prací na poli i v chalupě. Brambory pekli v ohníčku Šimon Macháček a Sára Dostálová.
Zdroj: Deník / Martin Mrlina
Areál Valašské dědiny v rožnovském skanzenu ožil v sobotu 14. září 2019 ukázkami podzimních prací na poli i v chalupě. Brambory pekli v ohníčku Šimon Macháček a Sára Dostálová.
Zdroj: Deník / Martin Mrlina
Areál Valašské dědiny v rožnovském skanzenu ožil v sobotu 14. září 2019 ukázkami podzimních prací na poli i v chalupě. Brambory pekli v ohníčku Šimon Macháček a Sára Dostálová.
Zdroj: Deník / Martin Mrlina
Areál Valašské dědiny v rožnovském skanzenu ožil v sobotu 14. září 2019 ukázkami podzimních prací na poli i v chalupě. Brambory pekla v ohníčku Sára Dostálová.
Zdroj: Deník / Martin Mrlina
Areál Valašské dědiny v rožnovském skanzenu ožil v sobotu 14. září 2019 ukázkami podzimních prací na poli i v chalupě. Na pečené bramboře z popela si pochutnala Vlasta Verlíková.
Zdroj: Deník / Martin Mrlina
Areál Valašské dědiny v rožnovském skanzenu ožil v sobotu 14. září 2019 ukázkami podzimních prací na poli i v chalupě. Jak se připravují podlesníky předvedl Radek Briol.
Zdroj: Deník / Martin Mrlina
Areál Valašské dědiny v rožnovském skanzenu ožil v sobotu 14. září 2019 ukázkami podzimních prací na poli i v chalupě. Jak se připravují podlesníky předvedla Šárka Kramolišová a Radek Briol.
Zdroj: Deník / Martin Mrlina
Areál Valašské dědiny v rožnovském skanzenu ožil v sobotu 14. září 2019 ukázkami podzimních prací na poli i v chalupě. Pořadatelé se letos zaměřili na zpracování a využití brambor. Na podlesníku si pochutnaly Karla Sladká a Markéta Zimová.
Zdroj: Deník / Martin Mrlina
Areál Valašské dědiny v rožnovském skanzenu ožil v sobotu 14. září 2019 ukázkami podzimních prací na poli i v chalupě. Pořadatelé se letos zaměřili na zpracování a využití brambor. Jak se připravují podlesníky předvedla Šárka Kramolišová.
Zdroj: Deník / Martin Mrlina
Areál Valašské dědiny v rožnovském skanzenu ožil v sobotu 14. září 2019 ukázkami podzimních prací na poli i v chalupě. Jak se připravují podlesníky předvedla Šárka Kramolišová a Radek Briol.
Zdroj: Deník / Martin Mrlina
Areál Valašské dědiny v rožnovském skanzenu ožil v sobotu 14. září 2019 ukázkami podzimních prací na poli i v chalupě. Jak se připravují podlesníky předvedla Šárka Kramolišová.
Zdroj: Deník / Martin Mrlina
Areál Valašské dědiny v rožnovském skanzenu ožil v sobotu 14. září 2019 ukázkami podzimních prací na poli i v chalupě. Jak se připravují podlesníky předvedla Šárka Kramolišová.
Zdroj: Deník / Martin Mrlina
Areál Valašské dědiny v rožnovském skanzenu ožil v sobotu 14. září 2019 ukázkami podzimních prací na poli i v chalupě. Nejen o vaření podlesníků vykládal dlouholetý zaměstnanec muzea Michal Chumchal.
Zdroj: Deník / Martin Mrlina
Areál Valašské dědiny v rožnovském skanzenu ožil v sobotu 14. září 2019 ukázkami podzimních prací na poli i v chalupě. Brambory pekli v ohníčku Šimon Macháček a Sára Dostálová.
Zdroj: Deník / Martin Mrlina