Velikonoční beránek krášlí velikonoční stoly už po staletí
Zdroj: se souhlasem Lindy Pazderové (Food stories)
Velikonoční beránek s bílkovou polevou
Zdroj: se souhlasem Marie Ženatové
Velikonoční beránci. To je prostě klasika, která se neomrzí
Zdroj: Deník / Karel Rozehnal
Beránci se nosí na velikonoční bohoslužbu, kde kněz žehná přinesenému jídlu
Zdroj: Deník/Pavel Bohun
Během staletí se množily i recepty na přípravu velikonočních beránků, používaly se nové a nové ingredience, podle chutí i možností
Zdroj: Deník / Karel Rozehnal
Hod Boží velikonoční se bez pečeného beránka neobejde
Zdroj: Deník/Karel Pech
Jen si kousnout
Zdroj: Deník / Karel Rozehnal
Zdroj: se souhlasem Evy Marešové
Během staletí se množily i recepty na přípravu velikonočních beránků, používaly se nové a nové ingredience, podle chutí i možností
Zdroj: Deník / Karel Rozehnal
Prodejní výstava velikonočních beránků v Národním domě v Prostějově. Středa 17. dubna 2019
Zdroj: Deník / Karel Rozehnal
Velikonoční beránci. To je prostě klasika, která se neomrzí
Zdroj: Deník / Karel Rozehnal
Velikonoční beránci. To je prostě klasika, která se neomrzí
Zdroj: Deník / Karel Rozehnal
Prodejní výstava velikonočních beránků v Národním domě v Prostějově. Středa 17. dubna 2019
Zdroj: Deník / Karel Rozehnal
Prodejní výstava velikonočních beránků v Národním domě v Prostějově. Středa 17. dubna 2019
Zdroj: Deník / Karel Rozehnal
Během staletí se množily i recepty na přípravu velikonočních beránků, používaly se nové a nové ingredience, podle chutí i možností
Zdroj: Deník / Karel Rozehnal
Velikonoční beránci. To je prostě klasika, která se neomrzí. A když se k tomu přidají i sličné kuchařky či prodejní výstava, tak je to teprve paráda
Zdroj: Deník / Karel Rozehnal
Během staletí se množily i recepty na přípravu velikonočních beránků, používaly se nové a nové ingredience, podle chutí i možností
Zdroj: Deník / Karel Rozehnal
Velikonoční beránci. To je prostě klasika, která se neomrzí
Zdroj: Deník / Karel Rozehnal