Deník
5/8 Počet mutlimédií zpět do galerie
Všechny fotky v galerii ×
×
REKLAMA
Zdravý špíz
Popis

Zdravý špíz

Zdroj: Pixabay.com

Špatnou úpravou můžeme z hodnotných surovin udělat pokrm bez jakéhokoli přínosu
Popis

Špatnou úpravou můžeme z hodnotných surovin udělat pokrm bez jakéhokoli přínosu

Zdroj: Pixabay.com

Vaření v páře je jeden z nejšetrnějších způsobů tepelné úpravy masa i zeleniny
Popis

Vaření v páře je jeden z nejšetrnějších způsobů tepelné úpravy masa i zeleniny

Zdroj: Shutterstock

Kapr je v Česku elmi oblíbená ryba, skvělý je také v úpravě na pivu.
Popis

Kapr je v Česku elmi oblíbená ryba, skvělý je také v úpravě na pivu.

Zdroj: Shutterstock

Salát s hruškou a nivou
Popis

Salát s hruškou a nivou

Zdroj: Shutterstock

Salát z munga je vitaminovou bombou.
Popis

Salát z munga je vitaminovou bombou.

Zdroj: Shutterstock.com

Polníčkový salát s pečenou červenou řepou
Popis

Polníčkový salát s pečenou červenou řepou

Zdroj: se svolením Svatavy Vaškové

Doporučujeme vám
Expozice prototypů dodávek v Dopravním muzeu v Bratislavě

Cesta k nástupci Škody 1203 na Slovensku nakonec zarostla trním. Co se chystalo?

Zdenko Radslav Kinský, významný prvorepublikový chovatel koní, ve 30. letech předseda Československého Jockey-Clubu a v roce 1938 iniciátor deklarace věrnosti české šlechty československému státu

Den, kdy první republika zrušila šlechtu: Přišli o tituly, řády, nezlomilo je to

Sbírka betlémů v Kněžičkách čítá už 1 300 kousků
Přehrát video

Vánoční betlémy slaví 800 let. Jejich ráj se nachází ve stodole na Liberecku

Nevidomá Marie Zemanová
Přehrát video

Téměř nevidí, po zhoršení sluchu jí snížili příspěvek. Úřady odvolání protahují

Hlavní stránka
předchozí fotka následující fotka
Zdravý špíz
Špatnou úpravou můžeme z hodnotných surovin udělat pokrm bez jakéhokoli přínosu
Vaření v páře je jeden z nejšetrnějších způsobů tepelné úpravy masa i zeleniny
Kapr je v Česku elmi oblíbená ryba, skvělý je také v úpravě na pivu.
Salát s hruškou a nivou
Salát z munga je vitaminovou bombou.
Polníčkový salát s pečenou červenou řepou