Ve staronovém působišti podepsal podle klubového webu kontrakt do konce nadcházející sezony 2014/15.

"Jakmile se Tomáš objevil na hokejovém trhu, kontaktovali jsme některé kluby. Vlastně hned se ozval Slovan Bratislava, vedení klubu mělo o Tomáše velký zájem. Netík tam zanechal výborný dojem, minulé angažmá bylo jednoznačně povedené," uvedl pro server hokej.cz hráčův zástupce Vladimír Vůjtek ze společnosti Eurohockey Services.

Netík byl i v Nižněkamsku v druhém angažmá, dres Něftěchimiku oblékal již v ročníku 2012/13. V minulé sezoně odehrál celkem 22 utkání a připsal si sedm bodů (4+3).

V Nižněkamsku skončil spolu s ním i Petr Koukal. "Vedení by Tomáše chtělo, tým však převzal finský trenér Kari Heikkilä, který si chce přivést svoje hráče. Kouč má jinou představu o kádru, proto jsme se dohodli na ukončení spolupráce," vysvětlil Vůjtek.

Do Slovanu už se prý bývalý reprezentant moc těší. "Prostředí zná, ví, do čeho jde, oblíbili si ho fanoušci, tahle varianta se nyní určitě nabízela. O angažmá má jasno a v klidu se může připravovat na novou sezonu," doplnil Vůjtek na adresu trojnásobného extraligového šampiona se Spartou.