"Byl to hodně náročný zápas. Jsme šťastní, že jsme to uhráli a vezeme si domů tolik bodů. Spokojenost je veliká," usmíval se Sekáč.

Lev už bodoval devětkrát za sebou, z toho osmkrát vyhrál. Formu potvrdil cennými body zvenku. Celkově vyhrál Lev mimo svůj led už popáté v řadě a loňský nováček KHL tím vylepšil svůj klubový rekord.

"Pořád si v kabině říkáme, abychom hráli jako tým, jeden za druhého a hlavně dobře z obrany. Plnili jsme to a v posledních minutách zápasů jsme se kousli, dali jsme se dohromady a dotáhli jsme to do konce," pochvaloval si Sekáč.

Jeho vítězná trefa přišla 38 vteřin po vyrovnání Barysu na 2:2. "Bylo to důležité. Oni byli v euforii, a když dostali tak rychle gól, tak to pro ně byl takový kopanec dolů," uvedl jednadvacetiletý forvard.

Gól pro Sekáče připravil Švéd Patrik Zackrisson, který se v rohu zbavil dvou protihráčů a přes dalšího beka mu předložil puk před branku. "Nahrávku jsem přes hráče neviděl, ale přišlo mi to přímo na hokejku, tak jsem to vystřelil nahoru a ujalo se to," těšilo kladenského odchovance.

Sekáč vylepšil svou bilanci na 16 bodů za šest branek a deset asistencí z 31 utkání a předstihl v čele týmového kanadského bodování Jakuba Klepiše. "Jsem hrozně rád, že jsem tak vysoko. Hlavní ale je, že máme úspěšný trip. Budeme se snažit v těch výkonech pokračovat. Body budou určitě přibývat nejen mně," dodal Sekáč.