Tatíček i vinou zranění sehrál za Lva v této sezoně jen osm zápasů a připsal si dva body za gól a asistenci. Od konce října se dostal do sestavy jen jednou, v polovině ledna se podílel gólem na výhře 3:0 nad Chabarovskem, ale potom už nenastoupil.

Kladenský odchovanec působil v Davosu od prosince 2006, kdy nejdříve posílil klub pro tradiční Spenglerův pohár a pak v něm zůstal až do loňského roku. S Davosem získal třikrát mistrovský titul v letech 2007, 2009 a 2011. Při posledním triumfu byl se sedmi góly nejlepším střelcem play off.

Tatíček odehrál v dresu Davosu ve švýcarské lize 329 zápasů a připsal si 198 bodů za 95 branek a 103 asistencí. V týmu se potká s krajanem Zdeňkem Kutlákem, který přišel do Davosu v polovině prosince loňského roku ze Slovanu Bratislava.

Tatíček má na kontě také tři zápasy v NHL za Floridu v sezoně 2005/06. V zámoří působil nejdříve dva roky v juniorské OHL v celku Sault Ste. Marie Greyhounds a pak na farmách Floridy v San Antoniu a Houstonu, v záložním týmu Pittsburghu Wilkes-Barre Scranton a na farmě Washingtonu v Hershey.