„Mrzí nás, že jsme pro fanoušky nepřipravili vítězství,“ kroutil hlavou domácí Lukáš Kašpar. „Nevstoupili jsme do zápasu dobře, když jsme Spartě nabídli dvě branky po našich chybách. První třetina byla od nás špatná. V té druhé už to bylo lepší a vyústilo to v kontaktní branku. Bohužel v poslední periodě si to Sparta pohlídala. Mrzí mě, že jsme nenavázali na zápas v Liberci,“ nebyl spokojený litvínovský asistent Radim Skuhrovec.

To na sparťanské straně vládla spokojená nálada. „Samozřejmě, že jsme rádi, že se nám povedlo v Litvínově bodovat. Je to teď v posledních zápasech od nás lepší,“ lebedil si dvougólový střelec Lukáš Klimek.

Trávníček z Litvínova brutálně atakoval Redenbacha z Liberce.
FOTO: Litvínov vyloupil libereckou tvrz! Verva ovládla derby 3:2

Litvínov - Sparta Praha 1:4 (0:2, 1:0, 0:2)

Branky a nahrávky: 40. Trávníček (Graborenko, Ščotka) – 4. Blain (Smejkal), 20. Pech (P. Vrána, Forman), 54. Klimek (Buchtele, Forman), 58. Klimek (Tomáš Dvořák). Rozhodčí: Hejduk, Mrkva – Gebauer, Lederer. Vyloučení: 3:5. Využití: 1:0. Střely na branku: 26:25. Diváci: 6 011.

HC VERVA Litvínov: Janus – Trončinský, Ščotka, Graborenko, L. Doudera, Suchánek, Baránek, Březák – Válek, V. Hübl, F. Lukeš – Petružálek, M. Hanzl, Trávníček – Kašpar, Svoboda, Helt – Jícha, M. Havelka, Jurčík. Trenéři: Razým a Skuhrovec.

HC Sparta Praha: J. Sedláček – Blain, Kalina, Piskáček, Delisle, Tomáš Dvořák, Košťálek, de la Rose – Buchtele, Klimek, Forman – Klíma, P. Vrána, Kudrna – Jarůšek, Pech, Rousek – Smejkal, Sill, Beran. Trenéři: Krupp a J. Nedvěd.