deník.cz Chci zprávy do e-mailu
Chci předplatné
VYBRAT REGION
Anastázie
SMS věštba

Anastázie

výklad karet, práce s kyvadlem

Potýkáte se kvůli rodinnému majetku s problémy?
Ukážu vám možnosti, jak vaše trápení vyřešit!
Kartářka Anastázie na tel.: 906 701 701

Dodnes si pamatuji, jak jsem v roce 1989 vzala v jednom malém knihkupectví do ruky knížku o výkladu karet. Tím to všechno začalo. Fascinovaně jsem se začala zabývat výkladem různých druhů karet, až jsem zakotvila u karet Lenormand. Pracovala jsem jako učitelka ve školce a k tomu jsem po večerech prováděla výklady pro své známé a blízké. Časem jsem zjistila, že se musím rozhodnout pro jednu věc a věnovat se jí naplno. Nikdy jsem ani na okamžik nelitovala toho, že jsem si jako povolání vybrala esoterické poradenství.

Zodpovědně se zabývám problémy všech svých klientů. S pomocí kyvadla vám poskytnu i přesné časové údaje. Provádím výklady karet Lenormand a karet lásky. Na začátku svého poradenství se ptám na křestní jméno a datum narození. S pomocí karet vám odpovím na všechny otázky, ukážu vám možnosti řešení vašich problémů a tendence do budoucna.

Ve svém poradenství se věnuji problémům v rodině, ve vztazích, nebo v komunikaci. Pomohu vám při důležitých rozhodnutích, bolestivých rozchodech, a v neposlední řadě i s pracovními záležitostmi. Těším se na vaše zavolání. Jsem tu pro vás, zavolejte mi na tel.: 906 701 701. Vaše kartářka Anastázie

SMS pište ve tvaru ASTRO ANASTAZIE a váš text na 904 30 46

Další specialisté