deník.cz Chci zprávy do e-mailu
Chci předplatné
VYBRAT REGION
Emanuela
SMS věštba

Emanuela

výklad karet, práce s kyvadlem, minulé životy a karma, reiki na dálku

Nerozumíte si s vlastním potomkem?
Pomohu vám získat jeho důvěru! Kartářka Emanuela na tel.: 906 701 701!

Karty jsem začala vykládat již v mládí, tehdy ale jen pro přátele. Od roku 2002 pak i pro širší okruh zájemců. V roce 2007 jsem se začala již plně věnovat esoterickému poradenství, protože mě mé dosavadní povolání přestalo naplňovat. Protože jsem prošla několika velmi dramatickými životními zkušenosti, mám velké pochopení pro utrpení ostatních. Dokážu se vcítit do všech strastí a trápení, nemám žádné předsudky, omezení, ani nejsem pod vlivem nějakých dogmat.

Používám prastaré metody výkladu orákula, například čtení z kouře, kyvadlo a různé sady karet. Rozkrývám karmická zauzlení a odnímám energetické upíry. Nejprve si udělám přehled o aktuální situaci a pak se věnuji všem otázkám volajícího. Na závěr pro vás ráda vytáhnu kartu pro daný den z vílího orákula a zprostředkuji osobní poselství z říše přírodních duchů. Mohu vypracovat i duchovní plán, ze kterého se dozvíte, které úkoly jste si přinesli z minulé inkarnace, nebo odkud pochází bloky, které vnímáte v tomto životě.

Můžete se mi svěřit se všemi dotazy. Věnuji se tématům spirituality, osobního vývoje, poradím při výchově dětí a rodičovství. V případě zájmu pošlu na dálku ozdravnou energii reiki. Pomohu vám vyplnit si vaše přání! Zavolejte mi na tel.: 906 701 701. Vaše kartářka Emanuela

SMS pište ve tvaru ASTRO EMANUELA a váš text na 904 30 46

Další specialisté