Koncem měsíce vychází očekávaná střílečka Overwatch od legendárních tvůrců. Zároveň představuje kompletně novou značku od tohoto studia po dlouhých letech. Jak se hra povedla, je možné ale zjistit už nyní.

Právě byla spuštěna testovací verze hry, do které se může dostat úplně každý. Běží do pondělí 9. května a ukazuje toho spoustu. Studio chce hráčům novinku ukázat v co nejlepším světle a tak testovací verze nabízí všech 21 hrdinů, kteří budou na výběr ve hře.

Podobně štědré jsou také herní možnosti. Celkem lze během zkušební verze hrát na 12 různých mapách a hned ve čtveřici různorodých herních režimů. Díky dostupnému obsahu lze tak velmi dobře zjistit, jestli je Overwatch hra pro vás či nikoliv.

Zdroj: Youtube

Pokud chcete vyzkoušet počítačovou verzi, je nutné nejdříve stáhnout program Battle.net - ZDE, který je určen pro všechny hry od Blizzardu. Pomocí něj stačí stáhnout Overwatch Beta a pustit se do hraní.

Majitelé herních konzolí Xbox One a PlayStation 4 najdou testovací verzi v oficiálních obchodech. Po stažení už stačí jen hrát.

Overwatch oficiálně vyjde 24. května pro počítače, Xbox One a PlayStation 4. Do budoucna plánuje studio hru rozšiřovat o nový obsah, včetně hrdinů a map.

Grunex.com