Říkají, že dávají dohromady celý tým, který bude pracovat na řadě stahovatelných přídavků, které budete moct získat zdarma nebo se slevou (to není v dopise specifikováno), pokud si pořídíte Season Pass. Samotný Season Pass k AC3 půjde podle všeho také předobjednávat.

Dopis, který obdržel server Kotaku, zmiňuje také to, že DLC budou vycházet epizodně - což naznačuje, že by měly vycházet v pravidelných intervalech. A možná by také mohlo jít o víc než o multiplayerové přídavky. Co takhle epizodní pokračování příběhu AC3?

Dřívější díly Assassin's Creed neměly moc bohatou sbírku stahovatelných přídavků. Kromě singeplayerových The Lost Archive a The Da Vinci Disappearance šlo pouze o menší multiplayerové skiny a mapy. V současné době DLC ke všemu by ale nebylo divu, kdyby měl Ubisoft pro svou největší herní sérii velké přídavkové plány.

Třetí plnohodnotný díl Assassin's Creed z období amerického boje za nezávislost v 18. století je momentálně zřejmě nejočekávanější hrou letošního roku. Hra vyjde 31. října na konzole PS3 a Xbox 360 a o něco později také na PC. Všechny verze si můžete předobjednat ZDE.

Herní zpravodajství pro vás připravuje Eurogamer.cz.