U série Assassin's Creed se pomalu stává tradicí, že nové díly nabízející hráčům také české titulky. Ty nebudou chybět ani u PC verze, jak zjistil magazín Zing.cz od české distributorské firmy Playman, jež má vydání PC verze od Ubisoftu na našem trhu na starost.

Assassin's Creed IV Black Flag vychází pro Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Wii U a PC. K dispozici hra bude 31. října 2013 pro Xbox 360, PlayStation 3 a Wii U. Ostatní verze budou následovat později. Hra by měla být ve vývoji také pro neoznámený next-gen Xbox od Microsoftu.

„Jsme hrdí, že můžeme hru Assassin's Creed IV: Black Flag vydat s českými titulky. Snažíme se vyjít vstříc fanouškům série Assassin's Creed a jsme si jisti, že to s radostí přijmou," komentoval Michal Valkoun, president společnosti ConQuest entertainment.

Assassin's Creed IV: Black Flag vypráví příběh Edwarda Kenwaye, mladého Brita s touhou po nebezpečí a dobrodružství. Edward je nelítostný pirát a zkušený bojovník, který se zaplete do starověké války mezi templáři a asasíny.

Hra se odehrává na počátku 18. století a obsahuje jména některých z nejznámějších pirátů historie jako Blackbeard či Charles Vane a zavede hráče na cestu po celé západní Indii v době, která je nazývána zlatý věk pirátů.

Zdroj: Youtube

Grunex.com