Bitva u Verdunu patřila vůbec k těm největším v první světové válce. Mapa Verdun Heights dovolí hráčům, aby si prožili její část. Bojiště bude zničené stovkami dělostřeleckých střel a atmosféru mají dokreslit hořící lesy.

Další z nových map se jmenuje Soissons, tam se bude bojovat na francouzském venkově. Fort Vaux je zase uzavřená a rozlehlá pevnost. Na hráče tak čekají tuhé boje zblízka. Poslední ze čtyř nových map se jmenuje Rupture. Konflikt se soustředí na mosty přes řeku Aisne. Na bojišti bude spousta zákopů a vraků tanků.

Mapy nebudou jedinou novinkou. Herní režimy rozšíří novinka Frontlines. Bude se bojovat vždy o jednu vlajku a po obsazení nepřátelské pozice se hra promění do stylu módu Rush, kde musí hráči zničit dvojici telegrafních stanic. Druhý tým se v tom snaží zabránit.

Dostupná vozidla rozšíří tanky Char 2C a St. Chamond. První jmenovaný patří mezi „behemoth" vozidla, která může dostat prohrávající tým jako posilu. St. Chamond je naopak „těžký a útočný" stroj spojenců. Posledními novinkami budou elitní třída zaměřená na boj v zákopech a houfnice umístěná různě na mapách.

Balíček They Shall Not Pass zatím nemá přesné datum vydání. Dostupný bude v průběhu března. Majitelé Premium Pass si budou moci zahrát o dva týdny dříve.

Battlefield 1 je dostupný pro počítače a herní konzole Xbox One a PlayStation 4.

Grunex.com