Podzim bývá v herním světě především ve znamení nového pokračování akční série Call of Duty, letos ale spousta hráčů očekává jinou hru - Destiny. Pracuje na ní studio Bungie, jehož poslední vydaná hra je Halo: Reach z roku 2010, od té doby tito známí veteráni pracují právě na Destiny.

Zdroj: Youtube

Studio se rozhodlo zůstat ve svém domovském žánru a novinka tak bude opět sci-fi akční střílečka primárně z pohledu první osoby. Tentokrát se ale neobjeví konkrétní hlavní hrdina a hráči dostanou možnost, aby si vytvořili vlastní postavu přesně podle svého gusta.

Destiny se soustředí hlavně na hraní více hráčů v režimu spolupráce a nabízí obří svět, kde není problém narazit na další živé hráče. Ve hře čeká spousta úkolů a hlavně různorodých planet (včetně Venuše či Marsu), jenž každá nabízí trošku něco jiného. Chybět nebudou ani vesmírné souboje.

Zdroj: Youtube

Hra vyjde již 9. září pro konzole Xbox 360 a PlayStation 3, Xbox One a PlayStation 4. Bungie verzi pro počítače zatím nezavrhlo, její tvorbu ale bude teprve zvažovat. Oficiálně nic oznámeno nebylo.

Grunex.com