Oproti své předloze je Argo určené čistě pro on-line přestřelky, a to ve složení 5 vs. 5. V porovnání s konkurenčními střílečkami přináší mnohem větší důraz na realismus a taktické hraní. Jako bojiště slouží známý středomořský ostrov Malden, kde se Arma v minulosti odehrávala. Nabízí rozlohu 62 kilometrů čtverečních.

Trojice herních režimů je poměrně standardní. Clash oba týmy pověří obsazováním území, v Link se zase bojuje o jednotlivé body, které postupně „spojujete". Poslední je Raid. Jedna strana musí najít datový terminál a získat informace, druhá ho brání. Všechny režimy se hrají ve složení 5v5.

Zdroj: Youtube

Součástí novinky je ještě Combat Patrol. Speciální herní režim určený pro spolupráci 10 hráčů versus počítačem řízení protivníci. Hra vždy úkoly, nepřátele a další prvky generuje náhodně, takže na vás vždy čeká nová výzva.

Argo je kompletně bez mikrotransakcí, ale zájemcům nabízí takzvaný Argo Supporter's Pack, což je balíček za 10 euro s různými kosmetickými drobnostmi, pokud chtějí podpořit hru. Ta je ke stažení zdarma ZDE.

Grunex.com