Všechny slevy tak budou po dobu trvání akce stejné. Obchod pouze každý den mění hry, které dostanou prostor na úvodní stránce - ZDE. Zlevněných her je totiž po vzoru tradice nespočet. Výše slev je různá, některé kousky koupíte s 90procentní slevou, jiné jsou zlevněné spíše symbolicky třeba o 10 procent.

Obecně se dají doporučit hry, které jsou staré zhruba dva až pět let. Právě u těchto dochází k výrazným slevám a zároveň nemusí jít o úplně historické kousky. Například Middle-Earth: Shadow of Mordor, které je považováno za nejlepší hru ze světa Pána prstenů, můžete koupit za pouhá 4 eura v kompletní edici. První díl Dishonored přijde v rámci akce na 2,5 eura.

Zdroj: Youtube

Velkých slev se ale dočkaly také hry z minulého roku. Třeba dobrodružné ABZU, které získalo spoustu ocenění a přináší především originální zážitek, stojí 5,6 eura v Deluxe edici. Povedený návrat série Doom z května 2016 spadnul na cenu 15 euro, podobně levné je Dishonored 2 z listopadu s cenou 20 euro, což je třetina oproti té běžné.

Zdroj: Youtube

Zkrátka pokud máte vytipované hry, které vás nějaký čas lákají, určitě se podívejte, o kolik jsou v aktuální akci zlevněny.

Grunex.com