Autoři nové akce Evolve detailně odhalili všechen nový obsah, který se chystá již brzy do hry. Jednou z hlavních novinek je obří monstrum Behemoth. Větší už ve hře nenajdeme. Kvůli své velikosti tento gigant ale nemůže skákat a pohybuje se pouze pomocí koulení. Ze všech monster vydrží nejvíce nepřátelských zásahů a lovce může potrápit třeba házením lávových bomb.

Ke stávajícímu výběru lovců se přidá nová čtveřice, od každého povolání jeden lovec. Útočník Torvald disponuje automatickou brokovnicí a na zádech má přenosný minomet. Nový stopař se jmenuje Crow a monstrum bude hledat snadno díky svému „netopýrovi". Je to první zvířecí pomocník, jenž umí létat. Dřívější lovci mají maximálně pozemní zvíře.

Slim je další z nových lovců, jde o medika a díky mutaci své DNA má dost hmyzích rysů. Také disponuje létajícím pomocníkem, ten ale místo lovu monstra léčí spolubojovníky. Poslední z nové čtveřice je Sunny, podporu svému týmu poskytuje s granátometem.

Zdroj: Youtube

Mimo placeného monstra a lovců se do hry chystají dvě zdarma dostupné mapy. První Broken Hill Mine je zasazena do opuštěného dolu. Boje jsou tam hlavně ve stísněných prostorách a lovci si musí dávat pozor, aby se ve zmatku boje nerozdělili a nepředstavovali tak snadný cíl. Broken Hill Foundry se zase odehrává v opuštěné továrně a kombinuje velké prostory a úzké chodby.

Poslední novinkou je pak „Observer Mode". Tento nový režim umožní připojení do hry 6. hráči, který bude moci sledovat celou akci z různých pohledů a také uvidí, kdo má kolik života. Tvůrci si slibují využít hlavně pro tvorbu videí.

Všechny novinky dorazí ve stejný den - 31. března. Nové mapy budou ale dostupné nejdříve pro konzoli Xbox One, pro počítačovou a PlayStation 4 verzi vyjdou o měsíc později.

Grunex.com