Všechny postavy mají mít své vlastní a jedinečné transformující se vozidla, které se umí přizpůsobit terénu. Co si pod takovým dynamickým prostředím představit?

Když pod vámi zmizí cesta na trati Super Monkey Ball, vaše auto se promění v loď a můžete v rámci jednoho závodu pokračovat v jízdě po řece. Trať Dragon Canyon, inspirovaná herním prostředím ze hry Panzer Dragon, vás vystřelí do oblak, kde budete pilotovat letadlo, zkoušet manévry a uhýbat soupeřům či překážkám, než se dostanete zpět na zem a ocitnete se na cílové rovince.

Tvůrci slibují hvězdné obsazení a zábavné závodní módy, takže přijít na své by si měla každá věková skupina hráčů. Naleznou zde své favority jako Sonic the Hedgehog, Dr Eggman a AiAi, ale i nováčky - Gilius Thunderhead of Golden Axe a Vyse of Skies of Arcadia.

Nový zbraňový systém zase zajistí, že střely vystřelené na vaše vozidlo budou buď blokovány nebo odráženy, což umožní získané dovednosti. K dispozici bude také online rozšířený multiplayerový mód, zatímco Grand Prix mód a Battle Areny vám dokáží, že Sonic & All-Stars Racing Transformed mění pravidla závodění.

Úspěšný první díl těchto bláznivých závodů jménem Sonic & SEGA All-Stars Racing můžete zakoupit ZDE.

Herní zpravodajství pro vás připravuje Eurogamer.cz.