Nový For Honor je primárně o propracovaných soubojích a hraní více hráčů. Obsahuje sice tradiční hru pro jednoho hráče, vývojáři ale počítají s tím, že se hráči pustí do on-line hraní s ostatními. Bez připojení k internetu navíc hra nefunguje vůbec.

Vybrat si můžete jednu ze tří frakcí, každá má potom čtveřici rozdílných bojovníků. Je tak jen na vás, jestli zvolíte obratného šermíře nebo sáhnete po těžkopádném Vikingovi, který výškou převyšuje ostatní na bojišti.

Hrát lze duel ve složení 1v1, utkat se 2v2 či se pustit do velkých bitev, kde se kromě čtyř hráčů na obou stranách objeví ještě počítačem řízení bojovníci.

Zdroj: Youtube

Kromě odlišných módů se můžete účastnit Faction War. Frakce zde bojují o kontrolu nad herním územím a po každém kole a sezóně dostanete odměny. Na vás je, poslat dostupné bojovníky na místa, která mají buď bránit nebo obsadit.

Do budoucna plánuje Ubisoft vydávat dodatečný obsah ve stylu taktické střílečky Rainbow Six Siege. Nové mapy (v plánu jich je šest) budou zdarma pro všechny hráče, stejně jako nové herní režimy a další funkce.

Chystá se rovněž šestice nových bojovníků, ti už budou placení. Jeden z nových trailerů také ukazuje, jak detailně si lze přizpůsobit svého bojovníka.

Zdroj: Youtube

For Honor vyšlo pro počítače a herní konzole Xbox One a PlayStation 4.

Grunex.com