Warner Bros oznámilo další hru na motivy Lega. Naváže na „batmanovské" díly z roku 2008 a 2012, ovšem trošku jinak, než bychom mohli čekat.

Nejen, že tvůrci přesunou hru pryč z města Gotham, ale zastaví se až ve vesmíru. Nové zasazení přinese větší volnost při hraní a více možností prozkoumávání herního světa. Mezi 150 hrdiny a záporáky si navíc každý určitě najde svého favorita.

Vývojáři se chlubí, že toho novinka nabídne nesrovnatelně více, než přinesly přechozí tituly. Mimo vesmírných soubojů si užijeme závody, pobyt ve virtuální realitě, skákání a najde se místo i na prvky z her na hrdiny. Postavy budou neustále procházet vývojem a hlavně vylepšeními.

Lego hry jsou cíleny převážně na mladší publikum a tvůrci na něj stále myslí. To se projevuje hlavně při návrhu hry, která má hlavně bavit a nestavit do cesty moc obtížné překážky.

Zdroj: Youtube

Po oznámení hry se vydavatel ještě pochlubil, že si Lego hry celkem pořídilo již přes 100 milionů zájemců.

Lego Batman 3: Beyond Gotham má stanovené datum vydání na podzim. Zahrají si majitelé počítačů, konzolí Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3, PlayStation Vita, Nintendo Wii U a Nintendo 3DS.

Grunex.com