Na herním veletrhu E3 byl minulý rok představen titul Mad Max. Chystá se ho vydat Warner Bros a pracuje se na něm vývojářský spolek Avalanche Studios, jenž můžete znát především díky akčnímu Just Cause.

Max bude mít s předchozími hrami společný otevřený svět. Zapomeňte ale na tropické ostrovy, chystaná hra nás vezme do nebezpečné pustiny. V Just Cause bylo možné řídit auta, nešlo ale o hlavní náplň titulu, zde budou vozidla klíčovým prvkem. To dokazuje také nové video.

Část hry tak v roli hlavního hrdiny strávíte vylepšováním automobilu, Maxovi v tomto směru bude pomáhat kumpán Chumbucket. Spousta soubojů bude probíhat právě na volantem a mít lepší auto než soupeři se rozhodně vyplatí.

Max je jinak odborník hlavně na pěstní souboje, ze střelných zbraní budete často používat brokovnici, jde o Maxovu oblíbenou zbraň.

Zdroj: Youtube

O příběhu toho zatím tvůrci moc neřekli. Nemusíte se ale bát ohraného zachraňování světa. Max prostě v pustině pátrá po svém ztraceném vozidle a jen tak něco ho nezastaví.

Na odhalení dalších detailů mají vývojáři ještě dost času, protože datum vydání hry bylo posunuto na rok 2015. V plánu jsou verze pro počítače a konzole PlayStation 4 a Xbox One.

Grunex.com