Po delší pauze od vydání Farming Simulator 15 pro počítače bude hra expandovat na nové platformy. Konkrétně na starší konzole Xbox 360 a PlayStation 3, ale také současné Xbox One a PlayStation 4. Právě pro aktuální generaci konzolí hra nabídne velkou novinku, a sice možnost on-line spolupráce.

Vydavatel se při odhalení data vydání hry pro konzole také pochlubil, že počítavou verzi Farming Simulator 15 si už pořídilo více než milion hráčů. Ti konzoloví se dočkají stejných herních možností a v případě Xbox One a PlayStation 4 verzí si premiéru odbude on-line hraní. Hráči se budou moci starat o stejnou farmu společně, rozdávat si úkoly a zvýšit tak produktivitu.

Zdroj: Youtube

Aktuální díl série nabízí kromě zažitých věcí, jako je pěstování plodin, chov zvířat či prodej výrobků, také spoustu novinek. Jednou z těch větších je systém dřevorubectví a s ním se pojící nové stroje. Hra nabízí více než 140 autentických vozidel a farmářských nástrojů, některé z nich jsou exkluzivní pro konzole.

Tvůrci do hry tentokrát zakomponovali techniku od více než 40 renomovaných značek, včetně New Holland, MAN nebo Liebherr. Oživit hru má také nová severská či severoamerická krajina. Farming Simulator 15 vyjde 19. května pro Xbox 360, PlayStation 3, Xbox One a PlayStation 4.

Grunex.com