V nabídce pro měsíc srpen je dvojice titulů zahrnující: Might & Magic Clash of Heroes (359 korun) - dostupné od 1. do 15. října, Halo 3 (299 korun) - dostupné od 16. do 31. října

Vydejte se na epické dobrodružství s jedním z pětice mladých hrdinů a veďte svá vojska vstříc záchraně světa v jedinečné kombinaci logické hry a RPG mechanik. Might & Magic Clash of Heroes obsahuje nejen 20 hodin kampaně pro jednoho, ale i online a offline režimy hry až pro čtyři hráče.

Master Chief se vrací v Halo 3, aby odhalil starobylé tajemství a přinesl vyvrcholení konfliktu mezi lidstvem a mimozemskými rasami Covenant a Flood. Herní zážitek ovšem nekončí dohráním kampaně, protože poté na vás ještě čeká legendární Halo 3 multiplayer, za který hra obdržela několik prestižních ocenění jako například Best Online Multiplayer za rok 2007 na Game Critics Awards.

Stejně jako ostatní tituly programu Games with Gold i tato dvojice her vám zůstává napořád a můžete se k nim vrátit i po skončení nabídky. Stáhněte si je přímo přes konzoli Xbox 360 nebo herní obchod Xbox, a hra se automaticky začne stahovat do konzole hned po vašem přihlášení.

V rámci programu Games With Gold je každý měsíc uvolňována dvojice her zdarma ke stažení pro majitele Zlatého členství Xbox Live.

Zdroj: Youtube

Grunex.com