Oslavuje tím desetileté výročí série a dva miliony uživatelů služby Battlefield 3 Premium, která debutovala letos v červnu.

Battlefield 3 Premium přináší hráčům pět stažitelných tematických balíčků se zcela novou a odlišnou herní náplní: 20 nových herních map s novými herními režimy, nová vozidla a zbraně a další doplňky. Každý měsíc se přes 5,2 milionu aktivních hráčů zapojí do online bitev Battllefield 3 a velké množství z nich se těší na nový obsah, který jim Battlefield 3 Premium nabízí.

„Když jsme před deseti lety vydali Battlefield 1942, chtěli jsme vytvořit akční hru z pohledu první osoby, která by posunula hranice kreativity, inovací a herního designu. Toho jsme chtěli dosáhnout přestavením otevřeného bojiště na zemi, ve vzduchu i na moři," řekl Karl Magnus Troedsson, viceprezident a generální manažer studia DICE.

„Přijetí série Battlefield bylo už od začátku skvělé díky fanouškům. Každý den se snažíme pro komunitu vytvářet ty nejlepší možné hry a nové způsoby hraní, což je evidentní na službě Battlefield 3 Premium. Digitální reedicí hry Battlefield 1942 chceme fanouškům poděkovat a nabídnout všem hráčům možnost připomenout si, jak to všechno vlastně kdysi začalo," doplnil.

U příležitosti nového vydání Battlefield 1942 bude navíc česká pobočka EA v následujících dnech spouštět vlastní servery pro podporu tohoto již legendárního titulu. Více se dozvíte přímo na Facebook stránce ZDE.

Od vydání hry Battlefield 3 v říjnu 2011 strávili fanoušci v multiplayerových bitvách nespočet herních hodin a překonali v herních statistikách opravdu působivá čísla:
• 95 miliard uzdravení
• 4 miliardy oživení defibrilátorem
• 3 miliardy zničených vozidel
• 2 biliony vystřelených nábojů

V červnu debutující Battlefield 3 Premium přináší hráčům pět masivních tematických herních rozšíření: Battlefield 3: Back to Karkand, Battlefield 3: Close Quarters, Battlefield 3: Armored Kill a v brzké době vycházející Battlefield 3: Aftermath (prosinec 2012) spolu s finálním Battllefield 3: End Game (březen 2013).

Grunex.com