Nová mapa pro herní režim Warzone, který proti sobě staví týmy o osmi hráčích a do toho všeho ještě počítačem řízené bojovníky. Oproti současným mapám má být tato nová menší a poskytnout více prostoru pro pěchotní souboje. Využít půjde také ovladatelnou bránu pro získání taktické výhody.

V průběhu hraní Warzone zápasů mají hráči možnost likvidovat legendární protivníky a tím získat velký bodový náskok. Rozšíření přinese dva nové. Bude to ukradený bojový robot UNSC Mantis a silná varianta bojovníka Knight.

Ghosts of Meridian dále nabídne také další mapu pro arénové hraní pojmenovanou Tyrant. Tu zatím studio neodhalilo. Tradičně přinese také nové typy brnění, zbraní a další drobnosti pro použití v boji.

Zdroj: Youtube

Tvůrci se také podělili o nové video z chystaného režimu Warzone Firefight. S aktuálním režimem Warzone zkombinuje oblíbený Firefight z předchozích Halo her. Až osm hráčů bude muset spolupracovat a společně bojovat proti hordám počítačem řízených protivníků. Zatím nebylo odhaleno datum vydání.

Grunex.com