Série Assassin's Creed s tajemnou sektou zabijáků si v herním světě od svého prvního vydání stihla vybudovat slavné jméno. Předchozí díly vzaly hráče třeba do Itálie, do víru Americké války za nezávislost či v posledním vydaném pokračování mezi piráty do Karibiku.

Unity nám ukáže Francii 18. století. Vzhledem k tomu, že v roce 1789 až 1799 proběhla Velká francouzská revoluce je pravděpodobné zasazení právě do těchto let. Také v prvním videu je vidět gilotina, zatím ale nevíme, na čí krk dopadla.

Zdroj: Youtube

Vydavatel si zatím dost informací nechává na pozdější odhalení. Vzhledem k předchozím titulům se dá ale odhadovat, co vše hra nabídne. Dřívější města byla vždy detailně zpracovaná a plná historických budov, Paříž je tak pro hru ideální místo. Určitě přijde také řada na všemožné vedlejší aktivity a svobodu při hraní.

Nějakou dobu je součástí Assassin's Creed her také mód pro více hráčů. Unity dodrží tradici a vyjde tento podzim. Zatím byly oznámeny verze pro nové konzole PlayStation 4, Xbox One a počítače.

Grunex.com