Příběhy budete prožívat s oblíbenými postavičkami Walt Disney a Pixar Animation Studios. Sami se budete moci rozhodnout, zda se vrhnete do dobrodružství ve známých prostředích od Disneye a Pixaru, nebo pustí ke slovu svou fantazii a vytvoří si své vlastní fantastické světy.

„Disney Infinity představuje nový způsob, jak si teď i v budoucnosti zahrát na jediné platformě to nejlepší od Disneye," řekl John Pleasants, spolu-prezident Disney Interactive. „S tímto inovativním přístupem k hraní vdechne Disney Infinity život novým postavám i prostředím od společnosti The Walt Disney Company a rozvine nové příběhy způsobem, který potěší fanoušky i hráče," doplnil.

Součástí Disney Infinity jsou sběratelské figurky, které ve hře ožívají, a to tak, jak to umí jen Disney. Tyto postavičky nejenže odemykají nová dobrodružství, ale s jejich pomocí mohou hráči shromáždit hrdiny z různých filmů od Disneye a Pixaru a se všemi si hrát ve virtuální „krabici hraček".

Toto zcela nové herní universum bude spuštěno v létě 2013 na všech konzolích (PS3, Xbox 360, Wii, Wii U a 3DS) a v průběhu druhé poloviny roku bude postupně vycházet i na mobilních a online zařízeních (PC a Mac).

V rámci každé příběhové části, neboli „herní sady", budou hráči řešit náročné hádanky, bojovat s nepřáteli a prozkoumávat místa, která znají z her od Disneye. Zároveň budou v každém světě sbírat rozmanité postavičky, vozítka a další doplňky, které si budou ukládat do své „krabice hraček" a následně je zasazovat do stávajícího virtuálního prostředí nebo si s jejich pomocí budovat svá vlastní. Takto vytvořené světy pak budou moci sdílet s přáteli, a to jak online, tak i offline.

Platforma Disney Infinity obsahuje

● Interaktivní kameny Disney Infinity - Díky těmto interaktivním kamenům (na zahájení se počítá se 40 sběratelskými kusy) bude možné obohacovat hru o nové prvky a různě ji měnit podle svých představ.

● Interaktivní figurky Disney Infinity - K dispozici je celkem sedmnáct figurek, takže si každý bude moci vybrat své oblíbené protagonisty a prožít s nimi nezapomenutelné chvíle při normálním hraní či v režimu „krabice hraček".

● Základna Disney Infinity - Na tuto základnu se staví figurky, které vás poté pozvou do svého světa.

● Herní mince Disney Infinity - Interaktivní mince lze položit na základnu Infinity a přidat tak svým hrdinům a „krabici hraček" nové schopnosti, možnosti úprav a další výbavu.

„Disney Infinity v sobě kombinuje celosvětově oblíbené postavičky a napínavé scénáře od Disneye a Pixaru, a to způsobem, jakým si děti hrají i ve skutečnosti," řekl John Blackburn, viceprezident a generální ředitel Avalanche Software. „Jedinečný herní mechanismus Disney Infinity a inovativní přístup k obsahu, který si uživatel sám vytvoří v režimu „krabice hraček", rozvíjí představivost a zaručuje nekonečné hodiny tvořivé zábavy," dodal.

Za vývojem Disney Infinity stojí společnosti Disney Interactive a Avalanche Software (studio vytvořilo hry jako Auta 2 nebo Toy Story 3.

Zdroj: Youtube

Grunex.com